O potapljaški agenciji ANDI

Potapljaški center Plavutka izvaja tečaje po potapljaški agenciji ANDI International, ki je ena najhitreje rastočih potapljaško izobraževalnih agencij na svetu. ANDI se je na začetku specializiral za tečaje izobraževanja za potapljanje z Enriched Air Nitrox (SafeAir®). Sčasoma je ANDI prešel s tečajev SafeAir® na tečaje tehničnega potapljanja in potapljanja z rebreatherji. Da bi zadovoljili zahteve naše mednarodne mreže izobraževalnih ustanov, smo leta 1999 uvedli enotno metodologijo pri izobraževanju začetnikov s pomočjo tečaja ANDI Open Water Sport Diver (začetni potapljaški tečaj). Od samega začetka v letu 1988 se je ANDI razširil po vsem svetu.

Leta 2014 pa je bil ustanovljen ANDI Adria RHQ, ki pokriva države: Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Kosovo, Makedonija, Madžarska, Turčija in Albanija.

ANDI Adria je izobraževalna ustanova, katere namen je zagotoviti celovito podporo, kakovostno gradivo in najvišje možne standarde glede varnosti in dihalnih plinov, tako rekreativnim in tehničnim potapljačem, kot tudi profesionalcem, ki ponujajo potapljaške storitve in izobraževanje, na celotnem področju.

Več o potapljaški agenciji si lahko preberete na http://www.andi-adria.com/sl