Vodeni in spoznavni potopi

Ste že pred časom opravili začetni ali nadaljevalni potapljaški tečaj in ste že malo pozabili? Si ne želite sami v vodo in si želite na potopu ob sebi izkušenega inštruktorja, ki vam bo pomagal, vas usmerjal in nadzoroval? Bi radi preizkusili novo opremo, spoznali novo potapljaško lokacijo ali se prvič potapljati z ladje?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, potem ste našli pomoč. Pri nas bomo poskrbeli za vas, da se boste v vodi počutili kar najboljše.

Cena vodenega izleta na osebo na dan je 5 €, ne glede na število potopov. Cena velja za vodeni potop, ki ga opravimo na organiziranih izletih. 

Če želite, se lahko inštruktor posveti le vam in gre z vami samostojno v vodo ter s tem opravita obnovitveni potop.

Cena obnovitvenega potopa na osebo je: 20 €. Za dva v skupini je cena 18 € na osebo. Cena velja za vodeni obnovitveni potop, ki ga opravimo na organiziranih izletih.

Vodenja na izletih ne plačujejo potapljači, ki imajo kategorijo Rescue Diver ali več (tečaj opravljen v Potapljaškem centru Plavutka), saj se za njih meni, da so samostojni in izkušeni. Čeprav spadate v to kategorijo, se lahko udeležite vodenega potopa pod okriljem izkušenega inštruktorja, če ste na zgornja vprašanja odgovorili pritrdilno. 

Za vašo varnost gre!image023